Szórakozás

Az X-Faktor főszereplői testközelből

A mentorok állva tapsoltak, a közönség ünnepelt, az X-Faktor szombati válogatójában régi ismerős és eddig még soha nem látott tehetség is okozott hatalmas meglepetést.

Kocsis Tibor a Csillag születikben 4 évvel ezelőtt sokkal tovább jutott, mint Janicsák Veca. Épphogy csak lemaradt a döntőről. Most, az énekesnő későbbi sikerét látva adott magának még egy esélyt, és jelentkezett az X-Faktorba.

“Úgy éreztem, hogy ha neki sikerült, akkor nekem miért ne sikerülne. Ő is egy olyan nagyívű karriert futott be, és nagyon népszerű most, amire én is mindig nagyon vágytam” – nyilatkozta a Fókusznak a tehetség.

A 30 éves énekes egyébként az elmúlt években rendszeresen feltűnt az RTL Klub képernyőjén: a lottórsorsolások bizottsági elnökeként ő az, aki hétről hétre mindig, mindent rendben talál.

Először még a mentorok is kételkedtek Gyurcsik Tibor sikerében, aki aztán megmutatta foga, azaz hangszálai fehérjét. A 24 éves fiú már tavaly is szeretett volna elindulni az X-Faktorban, de a közelgő államvizsgája miatt végül nem jelentkezett, most nyáron végzett gépészmérnök szakon, így végre minden akadály elhárult.

Tibor az éneklés mellett rendszeresen aikidózik. A különleges küzdősportban nincsenek versenyek és övek, mint a karatéban, a fiú csupán bemutatókat tart barátaival a városban.

Fehér Zoltán az anyósával, feleségével és három és fél éves kislányával él a VII. kerületben. Hétköznaponként édesapjával egy közös élelmiszerboltot vezetnek, ahol néha spontán fellépéseket is tart. Zoli egyébként kiválóan tud táncolni is, zenész családban nőtt fel: apósa hegedűművész, felesége pedig 10 évig zongorázott. A 24 éves fiú 5 éve jár énektanárhoz, angolul azonban csak nemrég kezdett el tanulni.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik