Szórakozás

VV Olivér újra Alekosz ellen száll harcba

A szexkiborg és a Villa fenegyereke is könyvet írt a ValóVilágról, így koránt sem mindegy, melyikük írása kerül előbb a boltok polcaira.

Alekosz nem szerette volna, ha örökzöld gondolatai a feledés homályába vesznek, ezért amint kijött a Villából, tollat ragadt és könyvet írt a ValóVilágról.

“58 nap alatt készítettem el a könyvet, a kijövetelem utáni első hetekben rögtön elkezdtem a munkát és szisztematikusan haladtam. Leültem és végignéztem az összes összefoglalót az interneten és annak megfelelően írtam le minden eseményhez kapcsolódó mögöttes gondolatokat, melyeket nem lehetett látni, nem lehetett tudni, csak bennem játszódtak le” – nyilatkozta a Fókusznak az Okostojás, akinek a könyvpiac meghódítása mellett egyéb tervei is vannak.

“Szeretnék elkészíteni egy lemezt, magyar slágerekkel. Ezek meglévő slágerek, saját dolgokkal kapcsolatban egyelőre még nem mertem belevágni. Megvan bennem az érzés, hogy készítsek saját dalokat, saját szövegeket is, de úgy érzem, hogy nem feltétlenül kellene rögtön ezzel előrukkolni. Annyi szép magyar sláger és nóta van a világon, amiket el lehet énekelni” – mondta a görög csődör, aki hamarosan a pornóiparban is megcsillogtatja tehetségét: a világhírű producerrel, Kovival készíti első saját rendezésű felnőtt filmjét.

VV Olivér sem tétlenkedett szabadulása után. Miután végighaknizta az országot, „Élni ingyen, avagy hogyan hazudoztam körbe a világot” címmel önéletrajzi könyvet írt Noel Péter írósegítségével. A Villa fenegyerekének kalandokkal teli múltja és jelene mellett pár villabéli titokra is fény derül majd a műben, ami várhatóan heteken belül a boltok polcaira kerül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik