Szórakozás

Már most nagy a sírás-rívás a VV5-ben

Először Veronika pityeredett el, majd Fecó itatta az egereket, amiért a Villalányok nem érte, hanem az alfahím Gergőért vannak oda.

A Villalakók kedd reggele vicces játékkal indult. Bekötötték egymás szemét és mindössze egyetlen érzékszervükre hagyatkozva kellett felismerniük egymást. Nem mindig sikerült és sértődés nélkül sem úszták meg ezt a játékot. Keverték a fiúkat a lányokkal, a szépeket a kevésbé szépekkel. Veronikának rendkívül rosszul estek a viccek, ezért megfogadta, hogy többé nem eszik semmit, majd könnyek csordultak le az arcán a takaró alatt.



A játék után a lakók a Plázacica fogadására készültek, de nem mindenki vette ki a részét a munkából, voltak, akik inkább a jacuzziban töltötték a hátralévő időt. Fecó viszont azonosulva kedvenc sorozathősével, Esmeraldával vakon és bilincsben takarított a fürdőben.

Kedd este aztán megérkezett a Villába a Plázacica. Dya már a beszavazó alatt kihúzta a gyufát a lányoknál, amikor kijelentette, hogy nincs nála szebb nő a Villában. A fiúk viszont akkorát üvöltöttek, mintha a kedvenc csapatuk lőtt volna gólt, amikor Dya kijelentette: az összes férfi egyenlő eséllyel indul nála, ha beköltözik. És Dya beköltözött, méghozzá bikiniben. Forrtak az indulatok. De csak a lányoké, a fiúk lelkesen vezették körbe a Villában, amíg Kinga a teraszon parodizálta az új vetélytársat.

A Villalakók provokatív kérdéseket húztak, amiket mindenki előtt kellett megválaszolniuk. Kiderült, hogy Dya a legszexisebb, Annamari a legkevésbé nőies, viszont terítékre került a napok óta lappangó, de mindenki számára nyilvánvaló téma is: Gergő és Seherezádé tetszenek egymásnak. Ez különösen a páros nő tagját viselte meg kint maradt szerelme miatt. Seherezádé már várja, hogy Dya és Gergő összejöjjenek, hogy elterelődjön róla a „gyanú”. Fecó riválist lát Gergőben és megbeszélte ezt Attilával, aki szerint a nők egy hibás gondolatmenet miatt a jóképű férfiakra buknak, és csakis ezért tetszik nekik Gergő. Fecó emiatt még sírt is, mert nem ő az alfafarkas a Villában.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik