Szórakozás

Bombázókkal és macsókkal rajtolt a TV2 show-ja

Hajdú Péter és a kereskedelmi csatorna történetének egyik legnagyobb vállalkozása indult útjára péntek este: az ÖsszeEsküvők.

A TV2 új valóságshow-jában házasodni vágyó sármos pasik, férjvadász bombázók, na és a szálakat alaposan összekuszáló anyósjelöltek játszák a főszerepet. Péntek este kiderült, ki az a 12 lány, akik megvívhatnak egymással a 6 férfi kegyeiért. A mamáknak már az első élő show-ban komoly szerepük volt: ők döntöttek ugyanis arról, hogy a 16 bombázó közül, ki legyen az a 12, akik beköltözhetnek velük együtt a rezidenciára, míg fiaik egy másik villában élvezik majd az édes rabságot, egészen decemberig.

A két, egymástól különálló ház egyike három szintes, összesen 750 négyzetméteres, ebben lakik majd a 12 menyasszony- és 6 anyósjelölt. Náluk hatalmas belső és külső úszómedence, jakuzzi segíti az ellazulást, a lányok és az anyósok külön hálót és fürdőszobát kaptak, a hatalmas nappalit és az abból nyíló konyhát pedig közösen használják majd.

A hölgyektől elszeparálva élnek a fiúk, akik kényelmesen elférnek a kisebbik, 200 négyzetméteres rezidenciában. Ők sem maradnak persze kényelem nélkül, többek között egy vadregényes, kerti tavacska mellett tervezgethetik majdani esküvőjüket.

Hogy semmi ne maradjon titokban a nézők előtt, a két épületbe 71 kamerát építettek be, a műsor producere, Hajdú Péter közel 100 millió forintot költött az egykori Benkő-show és a felnőttfilmek kedvelt helyszínéül szolgáló ingatlan teljes felújítására.

Az arajelöltek között megtalálható kétgyermekes anyuka, valamint 18 éves gimnazista lány is, aki külön, igazgatói engedéllyel vesz részt a műsorban; de az Első Emelet együttes énekesének, Patkó Bélának, vagy ahogy mindenki ismeri Kikinek a lánya, Csenge is arajelöltként próbálja ki magát, míg Lagzi Lajcsi exe a mamák csapatát erősíti.

A szexi lányokkal és sármos pasijaikkal a valóságshow honlapján bővebben is megismerkedhetsz!

A leendő anyósoknak nagyon komoly szerepük lesz abban, hogy fiuk kivel jön majd össze. Minden héten élő show-műsorban fog eldőlni, hogy melyik versengő hölgynek kell hazamennie.

A TV2 mindent bevetett a reality sikerének érdekében: átszervezte műsorrendjét és két másik csatornával is megtámogatta a szuperprodukciót: a Fem3 szombatonként összefoglalót vetít, a Pro4 pedig minden este 22.30 után élő közvetítést ad a rezidenciáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik