Szórakozás

Megvannak a ValóVilla első lakói

Gergő, Seherezádé, Fecó, Kinga és Attila szombaton beköltöznek a valóságshow Villájába.

Már öt Villalakónak van biztos helye a ValóVilág 5-ben, péntek este, egy nappal a beköltözés előtt az Összeférhetetlenek három jelöltje mérkőzött meg egymással.

Tibor a Dumagép Fecó példáját követve már az első perctől kezdve túlkiabálta a többieket, a magányos manipulátor Attila azonban nem ijedt meg a keményen küzdő Tibortól, mint ahogy a bolond szerepben tetszelgő Kukkertől sem, sőt tökéletes manipulációs tehetségével még a nézőket is sikerült meggyőznie arról, hogy neki bizony helye van a VV5 csapatában.

Attilának a bezártság nem okoz gondot és imádja a taktikai játékokat, ezért is vágyik a Villába. Nem áll távol tőle az álnevek használata, de soha senkit nem ver át, számára ez is csak játék. Nincsenek barátai évek óta, ezért talál ki magának szerepeket. A luxusbörtönben új életet akar kezdeni, a saját terepének tartja a ValóVilágot. 7-8 éve egyedül él, saját bevallása szerint olyan, mint az a kutya, amelyik embernek hiszi magát. A taktikusság, a manipulálás a vérébe ivódott.



Szombat este Alekosz exei mérkőznek meg egymással, hogy valamelyikük valóságshow-karrierje a ValóVilág5-ben teljesedhessen ki.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik