Szórakozás

Esztergályos Cecília kiáll Damu mellett

A színésznő lehetetlenségnek tartja, hogy nemi erőszak miatt ennyi évet kelljen ülnie. Egyébként szerinte Damu remek színész, és továbbra is szeretne vele együtt játszani.

Egymásnak ellentmondó vélemények és egy újabb fordulat Damu Roland ügyében. Mint arról korábban beszámoltunk, Ruttner Györgyöt – Stohl András ügyvédjét – kérte fel Damu, hogy képviselje másodfokon.

Esztergályos Cecília szerint kizárt dolog, hogy el kell ítélni Damut, nem lehet bizonyítani teljességgel, hogy mi is történt valójában. Ezzel szemben Sági Szilárd és Szentgyörgyi Rómeó, fitnessbajnok más véleményen vannak.

„Nagyon szerettem vele játszani és nagyon szeretnék továbbra is játszani, még ebben a szezonban. Kizárt dolog, hogy elítéljék” – fakadt ki Esztergályos az Aktív szerda esti adásában.

A gasztrokibic Sági szerint azonban Damu beteg, hiszen olyan szinten tud kifordulni magából egyik pillanatra a magából, hogy azt már kezeltetni kellene. Rómeó is meg volt döbbenve Damu viselkedésén a forgatásokon: egyik pillanatban kedves és aranyos volt, a másikban viszont magából kikelve ordítozott, és alpári módon beszélt kollégáival a Hal tortán egyik korábbi adásában.

A főzőműsor felvételein Esztergályos Cecília is részt vett, neki egészen más emlékei vannak a forgatásól, igaz a színésznő több, mint 15 éve ismeri Damut és imád vele a színpadon játszani. Azt mondja, felháborította a szigorú ítélet, szerinte nem állják meg a helyüket a volt sorozatsztár elleni vádak.

„A lánynak üzenem, hogy nem szabad olyat mondani, ami nem igaz. Nem a bíróságon kell sírni, előtte kell sírni, AmiPro feljelentem a másikat. Előtte gondolkodni kell. Tehát egy kapcsolatban nem lehet nemi erőszak. Úgy lehet, ha szereti a hölgy, ha erősen megvendégelik” – intézte szavait Palácsik Tímeához a színésznő.

A súlyos testi sértéssel és nemi erőszakkal vádolt színész másodfokú tárgyalása körülbelül fél év után várható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik