Szórakozás

Stohl ügyvédje védi Damu Rolandot

Az első fokon, többek között nemi erőszakért 6 évre ítélt színész nem számított ilyen súlyos ítéletre, ezért új jogi képviselő után nézett.

Damu Roland ügyvédet váltott. Mohácsi Ferenc helyett mostantól Stohl András képviselője, a többek szerint óriási bravúrt végrehajtó dr. Ruttner György vállalta át a volt sorozatsztár ügyét a másodfokú eljárásban – számolt be az RTL Híradó.

Ruttner az, aki olyan hatásosan védte Stohlt, hogy az első fokon két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt műsorvezető végül 10 hónapot kapott másodfokon.

Damu Rolandon és Stohl Andráson kívül a sztárügyvéd védi többek között a celebszakács Kovács Lázárt és az adócsalással vádolt Gáspár Győzőt is, illetve Keleti Györgyi ügyvédje is volt korábban.



Mint arról korábban beszámoltunk, hat év börtönbüntetésre ítélte Damu Rolandot első fokon a bíróság hétfőn. Az ügyész súlyosításért, a többek között nemi erőszak miatt elítélt színész pedig felmentéséért, illetve enyhítésért fellebbezett. A Jóban Rosszban sorozat korábbi szereplője komolytalannak nevezte az ellene hozott ítéletet, majd megnevezett egy befolyásos embert, akinek szerinte köszönhető ez a súlyos ítélet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik