Szórakozás

Ismerőse szerint „Damu Roland beteg”

Sági Szilárd úgy véli, az egykori sorozatsztárnak kezeltetnie kellene hirtelen dühkitöréseit. Nem egyszer előfordult ugyanis, hogy magából kikelve ordítozott kollégáival.

A Mokkában Sági Szilárd és Szentgyörgyi Rómeó beszélt arról, megdöbbentek, hogy Damu Rolandnak hat év letöltendő börtönbüntetést ítéltek. A gasztrokibic és a fitneszedző személyesen is ismerik a színészt, hiszen együtt szerepeltek a Hal tortán adásában.

Szilárd szerint Damu „konkrétan beteg”, hisz olyan szinten tud kifordulni magából, hogy azt már kezeltetni kellene. Szilárd arról is mesélt a szerda reggeli Mokkában, hogy a Mr és Mrs forgatásán látta Palácsik Tímea szemében a félelmet, ha rosszul válaszolt egy kérdésre, vagy elvesztettek valamilyen játékot.

Rómeó is meg volt döbbenve Damu viselkedésén a forgatásokon: egyik pillanatban kedves és aranyos volt, a másikban viszont magából kikelve ordítozott, és alpári módon beszélt kollégáival a főzőműsorban.

A hétfőn első fokon hat év letöltendő börtönbüntetésre ítélt Damu Roland először majdnem összeesett a tárgyalóteremben az ítélet kihirdetésekor, mára azonban erőre kapott. Teljes elszántsággal hirdeti úton-útfélen ártatlanságát. Azt mondja, eszébe sem jut, hogy börtönbe kerüljön. Másodfokon folytatják a harcot ügyvédjével, új bizonyítékokkal is élnek majd a tárgyaláson. Szerinte az derült ki a bíróságon, hogy bármelyik férfi könnyen a vádlottak padján találhatja magát, ahogy ő fogalmazott: egy férfit bármikor bepalizhat egy nő.

A Jóban Rosszban egykori sztárjának ügvédje a Velvetnek elmondta, nem tart Damu szökésétől, nincs is rá oka, – reményei szerint – ugyanis a másodfokú ítélet jóval enyhébb lesz.

Mohácsi Ferenc úgy véli, a bíróság egyértelműen hibás ítéletet hozott, éppen ezért szerinte új eljárás indul majd, hiszen nincs olyan bizonyíték, amely Palácsik Tímea vallomását támasztja alá, nevezetesen azt, hogy Damu megerőszakolta 2010 novemberében.

A sorozatsztárnak egyébként nem ez volt az első bántalmazási pere. Tíz évvel ezelőtt egyszer már szabott ki rá a bíróság felfüggesztett börtönbüntetést; a színészt súlyos testi sértés miatt ítélték el, melynek szenvedő alanya akkori barátnője volt. Damunak 2007 szeptemberében is volt egy hasonló balhéja, akkor egyik munkatársnőjét ütötte meg. Az ügy nem került bíróság elé – írja a hírportál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik