Szórakozás

Damu férfitársainak üzent

A kirúgott sorozatsztár szerint egy férfit bármikor bepalizhat egy nő, ezért arra inti féritársait: jól gondolják meg, kivel állnak szóba.

A többek között nemi erőszakért elsőfokon 6 év letöltendő börtönbüntetsére ítélt Damu Roland bár a döntés hallatán először majdnem összeesett a tárgyalóteremben, mára inkább felszívta magát. Teljes elszántsággal, ártatlanságát hirdetve érkezett Hajdú Péter műsorának felvételére.

Azt mondja, eszébe sem jut, hogy börtönbe kerüljön. Másodfokon folytatják a harcot ügyvédjével, új bizonyítékokkal is élnek majd a tárgyaláson, amelyeket Damu Hajdú Péterhez is elhozott.

“Szembehánynám magam, ha egy ember életét így tönkre tenném önös érdekből” – ez a volt sorozatsztár véleménye vádlójáról, Palácsik Tímeáról. Állítja, nincs oka a szomorkodása, ugyanúgy emelt fővel fog járni az emberek között, mint az ítélethirdetés előtt.

Azért állt kamera elé, mert szerinte az derült ki a bíróságon, hogy bármelyik férfi könnyen a vádlottak padján találhatja magát, ahogy ő fogalmazott: egy férfit bármikor bepalizhat egy nő.

“Mostantól minden férfitársam figyelmét felhívnám arra, hogy jól gondolja meg, hogy kivel áll szóba. Sajnos a mai jogrendszer szerint ez úgy működik, hogy ha valakit bevádolnak, a bírónő eldönti arcra, hogy kinek hisz” – panaszkodott Damu az Aktívnak. Hozzátette: most már csak az érzelmek hajtják és mindent megtesz, hogy bebizonyítsa igazát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik