Szórakozás

Hajdú megdöbbent a Damu-ítéleten

A Frizbi műsorvezetője szerint alapos bizonyítékok lehettek a színész ellen, különben nem hozott volna ilyen súlyos ítéletet a bíróság.

Mint arról korábban beszámoltunk, első fokon 6 év letöltendő börtönbüntetést kapott Damu Roland. A színészt nemi erőszak, személyi szabadság korlátozása és súlyos testi sértés vádjában találták bűnösnek hétfőn.

A volt sorozatsztár a nyilvános ítélethirdetés után így nyilatkozott: „Ilyen a világon nincs. Gyakorlatilag ez úgy működik 2011-ben, ha egy nő bevádol valakit, akkor a bírónő eldönti, hogy kinek hisz, és a bírónő neki hitt, de ez egyszerűen nevetséges (…) “Másodfokon most már előveszünk mi is olyan bizonyítékokat, amik azt bizonyítják, hogy ez a hölgy hazudik, és nem én hazudtam”.

Jáksó László és Majka nem ismerték Damu Roland agresszív oldalát, egyikük sem tudott rosszat mondani a Jóban Rosszban egykori sztárjáról, volt kolléganője, Szorcsik Viktória azonban tudta, hogy Damu nem egy nyugodt természet. A színésznő a Velvetnek elmondta, neki is meggyűlt a baja egyszer a sorozatszínésszel, igaz köztük csupán hangos szóváltás történt, és a forgatások alatt mindig helyén tudták kezelni Damu agresszív természetét.

Gregor Bernadett több tíz éve ismeri Damu Rolandot, és mint a kolléganője, – hasonlóan Majkához és Jáksóhoz – ő sem tud róla rosszat mondani. Ugyanakkor nőként az igazságnak szurkol, ha vele a valóságban hasonló dolgok történnének, mint amivel Damut vádolják, akkor biztosan ő is azt kívánná, hogy kapja meg a büntetését – nyilatkozta a színésznő az internetes portálnak.

Hajdú Péter megdöbbent, mikor megtudta, hogy 6 év letöltendő börtönbüntetéssel sújtották Damut, biztos benne, hogy a bíróság alapos bizonyítékokkal rendelkezett, különben nem hoztak volna ilyen szigorú ítéletet.

“Elképesztő a hat év, megdöbbentően sok idő, ez nem öt hónap” – nyilatkozta a Velvetnek Hajdú, utalva a Stohl-ítéletre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik