Szórakozás

Szenvedélyes szöszi a VV5 második lakója

Riszaviadal, szócsata és pikírt beszólások. VV Gergő után Seherezádé költözhet be másodikként a valóságshow ötödik szériájának Villájába szombaton.

Kedd este a Szenvedélyes nőkön volt az ország szeme, a reality soron következő beszavazóshow-jában ők csaptak össze a Villába jutásért.

Bár Bea, Szilvi és Seherezádé a szenvedélyes kategóriában indultak, már a műsor elején kiderült, hogy túl sok érzelemkinyilvánítást vagy lepedőakrobatikát aligha várhatunk tőlük, ugyanis mindannyian párkapcsolatban élnek.

A lányok nem féltek a szócsatáktól, sem a pikírt beszólásoktól. Abban viszont mindannyian egyetértettek a ValóVilág az egyik legjobb ugródeszka, hogy ismertséget szerezzenek kicsiny hazánkban.

A fekete bombázó, Szilvi már 10 perc után elvérzett, a voksok csupán 5 százalékát szerezte meg, miközben a két szöszi vérre menő küzdelmet vívott a stúdióban, a nézők azonban végül Seherezádénak szavaztak bizalmat.



Az egyedülléttől a szerencsés amazonnak nem kell tartania, hiszen egy igazi Alfahím, VV Gergő várja majd a luxusbörtönben szombaton.

A VV5 következő, szerdai beszavazóshow-jának versenyzői: a Dumagépek.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik