Szórakozás

Ma eldől, ki lesz a VV5 első játékosa

Hétfőn az Alfahímek beszavazójával indul a valóságshow ötödik szériája.

A 38 ezer jelentkezőből már csak 42-en maradtak. A következő hónapok kedvencei majd ezek közül az arcok közül kerülnek ki. A vadonatúj ValóVilla hétfőn este nyitja ki kapuit, és először az Alfahímek csapnak össze a bejutásért.

Dukai Gergő a modell, Dukai Regina bátyja, de nem szeretné, ha híres húga feltörekvő testvéreként emlegetnék, és annak is örülne, ha végre elfelejtenék már botlását, amiért négy év és másfél hónap kényszerpihenőre küldték. Mint mondja, hibát követett el, de megfizetett érte és sokat is tanult belőle.

Gergő nyaranta pincérkedik, télen pedig ausztriai síparadicsomokban szakács. A gazdagon tetovált, 31 éves fiú nagy képregény-, film- és zenerajongó. Alapvetően derűs személyiség, de a negatív beállítottságú arcokat és az energiavámpírokat nem szívleli.

Belley Attila „Beló” uszoda- és szaunamester egy miskolci fürdőben. Ha bekerül, 45 évesen ő lehet a VV legidősebb játékosa. A Balázs Pali frizurájával hódító volt chippendale-fiú jelenleg szingli és már látott is olyan lehetséges villalakó lányt, aki nem hagyta hidegen. Beló egyébként nehezen viseli el, ha nem ő van a középpontban.

Baja Viktor 37 éves, felesége, gyereke nincs és Belóhoz hasonlóan, szintén egyedülálló. Nem tartja magát maximalistának, de eddig valahogy mégsem találta az Igazit, pedig már sokszor próbálkozott. Vezető és nyerő típusnak mondja magát, tekintélyparancsoló külsejével és hatalmas szívével szeretné meggyőzni az embereket, hogy bizony, neki a Villában a helye.



Hétfőn este 22:15-kor eldől, hogy az Alfahímek közül ki lesz a ValóVilág 5 első játékosa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik