Szórakozás

Szenvedélyes nők esnek egymásnak a ValóVilágért

A reality második beszavazóshow-jában Bea, Szilvi és Seherezádé indul harcba a Villába jutásért.

VV Gergő után egy igazi szenvedélyes amazonnal bővül a VV5 Villája. Kedden este ismét a nézőké és a valóságshow-jelölteké lesz a főszerep: az RTL Klub stúdiójában Bea, Szilvi és Seherezádé küzd meg egymással a telefonos szavazatokért. A tét nem más, mint a Villába jutás és féléves, önként vállalt szabadság megvonás kamerákkal megspékelve.

Bár mindhárman a szenvedélyes kategóriába kerültek, túl sok érzelemkinyilvánítást vagy esetleg lepedőakrobatikát aligha várhatunk tőlük, ugyanis mindannyian párkapcsolatban élnek.

A 20 éves Seherezádé két éve él boldog párkapcsolatban egy olasz focistával és azt állítja, nála nincs esélye senkinek.

Szilvi friss, három hónapos kapcsolata miatt sem volt hajlandó lemondani a nem mindennapi lehetőségről; és bár felmerült köztük a szakítás gondolata, kedvese végül megígérte, várni fog rá. Szilvi feltűnő és színes egyéniségnek tartja magát, ugyanakkor nem tagadja, még az élő fába is beleköt, ha úgy találja kedve.

Bea szintén 20 éves és modellként dolgozik. Legidegesítőbb szokásaként említi, hogy folyamatosan jár a szája, viszont aktuális párjához a végletekig hűséges, soha nem csalná meg más férfival. A szexi szöszi természetesen az ismertségért költözne a ValóVillába, azt szeretné, ha beszélnének róla az emberek.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik