Szórakozás

Börtönviselt báty a VV5 első lakója

Gergő, a hátborzongatóan férfias férfi költözhet be elsőként a valóságshow ötödik szériájának Villájába szombaton.

A 38 ezer jelentkezőből már csak 42-en maradtak. A következő hónapok kedvencei majd ezek közül az arcok közül kerülnek ki. A vadonatúj ValóVilla hétfőn este nyitotta ki kapuit, és először az Alfahímek csaptak össze a bejutásért.

A nézői szavazatok állása már a beszavazóshow elején előrevetítette a végeredményt: Gergő, alighogy beért a stúdióba, már a voksok több, mint 60 százalékát birtokolta, ezzel pedig a kőkemény Viktor és a Balázs Palira hajazó Beló már nem tudta felvenni a versenyt.



Dukai Gergő a modell, Dukai Regina bátyja, de nem szeretné, ha híres húga feltörekvő testvéreként emlegetnék, és annak is örülne, ha végre elfelejtenék már botlását, amiért négy év és másfél hónap kényszerpihenőre küldték. Gergő ugyanis kábítószer-kereskedelem miatt ült rács mögött. Most Siófokon, egy szórakozóhelyen dolgozik, télen pedig ausztriai síparadicsomokban szakács. A VV-vel egyetlen célja van, hogy lerombolja az előítéleteket. Mint mondja, hibát követett el, de megfizetett érte és sokat is tanult belőle.

„Én egy halálosan jó embernek tartom magam. Ha most sokan felhördültek, akkor csókoltatom őket. Attól, hogy valakinek van egy múltja, és valaki valamit elkövetett, attól még lehet jó ember” – nyilatkozta korábban a celebtestvér.

A gazdagon tetovált, 31 éves fiú nagy képregény-, film- és zenerajongó. Alapvetően derűs személyiség, de a negatív beállítottságú arcokat és az energiavámpírokat nem szívleli.

A VV5 következő, keddi beszavazóshow-jának versenyzői: a Szenvedélyes nők.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik