Szórakozás

Stohl áldozata nem enged: 10 milliót követel

A legújabb információk szerint elképzelhető, hogy a színész a tervezettnél tovább ül majd a hűvösön. Kaincz Pál ügyvédje ugyanis a büntetés szigorításáról beszél.

Mester Csaba az Aktívnak azt mondta, Kaincz Pálnak nem sikerült Stohl Andrással megegyeznie a kártérítés összegéről, ezért most polgári peres úton próbálják igényüket érvényesíteni. Az ügyészség kérheti a perújítást, és ekkor szigorúbb ítélet is születhet.

“Beadjuk a kártérítési keresetet és tartani fogjuk azt az összeget, amit korábban peren kívül megjelöltünk. Kaincz Pál részére 10 milió forint, Kaincz Ibolya részére 2 millió forint nem vagyoni kártérítés megfizetését kértük. A polgári perben mi továbbra is tartani fogjuk azt az állításunkat, miszerint Pali bácsi maradandó fogyatékossága igenis okozati összefüggésben van a bekövetkezett balesettel” – nyilatkozta Mester.

A színész ügyvédje, dr. Ruttner György elképzelhetetlennek tartja, hogy ez a verzió bekövetkezzen, éppen ezért nem kívánta kommentálni a hírt.

A kedden jogerősen 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt műsorvezető nem kért halasztást, így hamarosan felveszi a rabruhát: feltehetőleg szeptember végén, október elején kell majd bevonulnia az V. kerületi Nagy Ignác utcai gyűjtőbe. Jó magaviselet esetén 5 hónap után szabadulhat.

Stohl az RTL Híradónak azt mondta, már a karácsonyra gondol: szeretné az ünnepeket a családjával tölteni, de a börtönből csak kivételes esetben engedik eltávozásra az elítélteket.

A színész az elmúlt hónapokban többször is mesélt a fiataloknak a szenvedélybetegségek veszélyeiről, azt tervezi, hogy folytatja az előadásokat.

„Már 24 ilyen alkalmon sikeresen túl van, ezt a drogprevenciós, szenvedélybetegségek elleni tevékenységet, amennyiben igényt tart rá a büntetés-végrehajtás vezetése, akkor ezt ő készséggel folytatja” – mondta Ruttner György.

A váci börtönbe már kapott meghívást, a BV-től függ, hogy engedik-e az előadásokat a büntetés ideje alatt. A színész pár hete szerződést kötött egy szervezettel, további 4 évig tart majd előadásokat a szenvedélybetegségről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik