Szórakozás

Stohl már októberben börtönbe vonulhat

Már a jövő hónapban megkezdené börtönbüntetését a színész-műsorvezető, de pontos időpontot még nem tud. Buci erről az RTL Klub Reggeli című műsorában beszélt.

Mint mondta: szerdán egyeztetnek a Nemzeti Színházban arról, hogy mi legyen az ott futó szerepeivel. Stohl András szerint a másodfokú bíróság körültekintően járt el, és olyan büntetést kapott, amely után az emberek szemébe tud nézni.

„Család és egyéb szempontok alapján talán az lenne a legjobb, ha minél hamarabb megkezdeném a büntetést. Ma lesz egy rendkívüli, társulati ülés a színházban és majd megbeszéljük, hogy a színháznak mi lenne a legjobb. Nagy valószínűség szerint most mindenki átveszi a szerepeimet és októberben gyorsan be kell vonulnom a büntetés-végrehajtási intézetbe, és akkor február végén, március elején kijövök. Így talán már az utolsó bemutatót meg tudom csinálni” – mondta a színész, majd hozzátette: „Rendkívül sok szeretettel találkoztam és szeretném mindenkinek megköszönni, aki drukkolt és szurkolt, és egyáltalán ne essenek kétségbe, mert ez az ítélet így igazságos.”

Dr. Ruttner György a Reggeli adásában elárulta, győzelemként fogja fel a keddi, másodfokú ítéletet, hiszen mindenféleképpen enyhébb döntés született a korábbi két év, négy hónap letöltendő börtönbüntetéshez képest.

„Ez egy olyan büntetés, ami után nemhogy fel lehet, hanem fel is kell állni és tudja folytatni a pályáját, nem törik ketté a karrierje, és mindenkinek a szemébe tud nézni” – nyilatkozta a sztárügyvéd.



Stohl járművezetés ittas állapotban bűntette miatt másodfokon tíz hónap börtönbüntetést kapott; öt hónap után szabadlábra bocsátható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik