Szórakozás

Olivér, Anikó, Béci és Gigi is műsorvezető lesz az RTL Klubon

A Villa egykori lakói vezetik majd a VV5 kísérőműsorait. A valóságshow adásrendje is megváltozik, és felépült az úgynevezett Aréna, pár méterre a luxusbörtöntől.

Mint arról korábban beszámoltunk, szeptember 12-én elrajtol a ValóVilág ötödik szériája. A népszerű reality beszavazóshow-i 22:15-től kerülnek képernyőre, a játékosok pedig szombaton vehetik birtokukba a vadonatúj Villát – jelentette be az RTL Klub egy sajtótájékoztató keretében csütörtökön.

Ami változik a tavalyi menetrendhez képest, hogy az összefoglalók hétköznapokon 21 órától kerülnek bemutatásra, és 16-os karika alatt futnak majd, valamint minden este 19 órakor az úgynevezett “VV-klip” jelentkezik, ami egy gyors, 3 perces összefoglalója lesz az esti történéseknek.

Rubin Kristóf kreatív főszerkesztő elmondta, a mostani szériába sokkal öntudatosabb, rafináltabb és taktikusabb versenyzők jelentkeztek, akiknek az átlagkora is magasabb és többségük szingli, a Villában kívánják megtalálni a szerelmet.

A beszavazóshow-kon 14 kategóriában mérettetik meg magukat az önjelölt valóságshow-hős jelöltek: Alfahímek, Szenvedélyes nők, Dumagépek, Cselszövők, Összeférhetetlenek, Alekosz exei, Furák, Plázacicák, Skalpvadászok, Amazonok, Valóságshow veteránok, Érzékeny lelkűek, Szüzek és Helyes pasik mérkőznek meg majd egymással a Villába kerülésért.

Ami nem változik a tavalyi szériához képest, az a VV5 esti összefoglalójának műsorvezetői: idén is Lilu és Sebestyén Balázs köszöntik majd a nézőket.

A délutáni kísérőműsort, a NekedValót Istenes Bence és VV Gigi, míg az éjszakai különkiadást, VV Anikó, Olivér és Béci vezetik szeptember 19-től a Cool Tv-n.

Idén a Villa mellett egy másik helyszín is fontos szerepet kap a műsorban: az Aréna. A párbajról visszatérő győztes villalakó ugyanis már nem fog védettséget élvezni, helyette az amfiteátrumban vív majd logikai és fizikai küzdelmet egy másik társa ellen az immunitásért. Ez azt is jelenti, hogy a már megszokott kiválasztás, kihívás és párbaj mellett egy újabb nagy esemény is lesz a Villa életében: a megmérettetés.

A luxusbörtön dizájna a korábban napvilágot látott információkkal ellentétben barátságos, meleg és egyedi hangulatot sugároz, a fő motívum: az indusztriál.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik