Szórakozás

VV5: a TV2 embereként akart bejuni a Villába

Ádám már a legelső válogatáson megvezette a valóságshow stábját.

Vaczula Ádám már kétgyermekes családapa, a gyermeki csínyek azonban még így sem állnak távol tőle. A ValóVilág válogatása előtt egy idegen e-mail címről küldött egy levelet az RTL Klub szerkesztőségének, amelyben figyelmeztette a VV5 stábját, hogy egy másik kereskedelmi csatorna embere rejtett kamerával részt vesz a műsor válogatóján – olvasható a csatorna honlapján.

Mivel ő volt az egyetlen jelentkező, aki nem volt előzetesen beregisztrálva, ezért a casting során megpróbálták kiszedni belőle, hogy milyen kapcsolatban áll a konkurens csatornákkal. Ádám ekkor nevetve elővette az említett e-mail nyomtatott verzióját és közölte, hogy számára elindult a játék…

Szeptember 12-én veszi kezdetét a népszerű reality ötödik szériája, a VV5-Aréna. A készítők idén a legek valóságshow-ját, a leghosszabb ValóVilágot ígérik; több kategóriába sorolták a jelölteket, mint tavaly, így a korábbiakhoz képest a legtöbb lakó költözik majd be ősztől. Emellett számos szabályt megváltoztattak, hogy még jobban kiélezzék a konfliktusokat és a taktikázást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik