Szórakozás

Öngyilkossággal fenyegeti rajongója VV Jerzyt

A ValóVilág Szépfiúja korábban is pedzegette már, hogy elhagyja az országot, azonban soha nem volt még ennyire nyomós indoka rá, hogy meg is tegye.

VV Jerzynek meggyűlik a baja a rajongóival. A héten, egy szórakozóhelyen késsel támadtak rá. Mindennek tetejében közönségtalálkozóit hisztéria követi, és egy sötét utcán sem tud észrevétlenül végigmenni. Egy elvetemült nő ugyanis hónapok óta zaklatja a volt villalakót, mi több: öngyilkossággal fenyegetőzik.

“Kezdetben élveztem a rivaldafényt. Szerettem, hogy lépten-nyomon felismernek, hogy aláírást kérnek tőlem, hogy még a sarki közértben is leszólítanak az emberek. Ez azonban néha nyomasztó tud lenni: volt már olyan fellépésem, ahol ki kellett menteni engem a tömegből, mert majdnem összenyomtak” – mesélte Jerzy, s csak hab a tortán nemrégiben feltűnt zaklatója.

“Nagyon úgy tűnik, hogy a lány nem tágít az életemből. Fenyeget, hogy telekürtöli a történetünkkel az újságokat, pedig igazából nincs miről nyilatkoznia. Attól rettegek, hogy csinál valami őrültséget magával, amit korábban leírt nekem levélben. Nem szeretném, hogy egy rajongásból indult őrületnek ilyen vége legyen. Egy kiutat látok az egész rettenetből: el kell hagynom az országot” – foglalta össze a chippendale. Ehhez kapóra jöhet egy korábbi ajánlat.

“Egyik barátom mesélte, hogy egy remek táncos állásajánlat vár engem Mallorcán. A közeg nem ismeretlen számomra. Úgy érzem, környezetváltozásra van szükségem. Lehet, hogy csak egy hónapra mennék, ám az sem elképzelhetetlen, hogy egy egész évet is kint töltök” – nyilatkozta az Új Ásznak Jerzy, aki mindent megadna legalább egy nyugodt napért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik