Szórakozás

100 ördög lepte meg 30. születésnapján Ördög Nórát

Az X-Faktor műsorvezetőjének partiját férje, Nánási Pál szervezte. Fotóstúdiójában egész nap szorgoskodtak a segítők, ő pedig Nórával töltötte a napját.

„Este elvitt vacsorázni, utána meg moziba készültünk, és azt mondta, hogy mozi előtt még gyorsan be kell ugrania a stúdióba, hogy valami képet feltöltsön szerverre – ami nem tűnt lehetetlennek, mert elő szokott ez fordulni. Amikor benyitottam, a klasszikus meglepetés: ott állt 100 ember, mindenki ördögszerelésben, ez volt a legviccesebb, ördögszarvacskákkal, pálcákkal, én voltam az egyetlen, aki hófehér ruhában volt a partin” – mondta Ördög Nóra.

Az ünnepelt sokkot kapott, sírásban tört ki, annyira meghatódott. Férje még arról is gondoskodott, hogy Nóra szülei is ott legyenek a nagy napon. Voltak az X-Faktoros versenyzők közül is jónéhányan: Nikolas, Janicsák Veca, Vastag Tomi és Csabi is tiszteletét tette a partin, Wolf Kati pedig énekelt.

„Veca dala alatt kaptam meg a legnagyobb meglepetést. A barátaim tudták, hogy nagyon-nagyon szeretnék majd egyszer eljutni New Yorkba, és folyamatosan nézegettem a repülőjegyeket, régi nagy vágyam volt, és ez a nagy-nagy csapat meglepett egy repülőjeggyel, úgyhogy januárban utazom, utazunk Palkóval együtt” – mesélte a Reflektornak a műsorvezető.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik