Szórakozás

Ördög Nóra is kiszáll a Reggeliből

Az RTL Klub népszerű arca az X-Faktor miatt döntött úgy, hogy egy időre elköszön a korai keléstől és az őrült munkarendtől.

Mint arról korábban beszámoltunk, szeptember 3-án elrajtol az X-Faktor második évada. A tehetségkutató legújabb szériájában – a tavalyival ellentétben – egyedül áll majd a színpadra Ördög Nóra, Sebestyén Balázs ugyanis rengeteg elfoglaltsága miatt visszautasította a műsorvezetői felkérést.

A csinos tévés először megdöbbent az RTL Klub döntésén, de pár álmatlan éjszaka után megnyugodott, hiszen számtalan élő adás és sikerprodukció fűződik a nevéhez, a tehetségkutatóban pedig eddig szerkesztőként is részt vett, így mindent tud a műsorról. Ugyanakkor élete egyik legnagyobb kihívásának tartja, hogy ezúttal egyedül kell bizonyítania, éppen ezért az X-Faktor élő adásai kezdetével – Liluhoz hasonlóan – otthagyja aReggeli-t és már a napi szerkesztői munkából sem veszi ki a részét – árulta el Ördög Nóra az [origo]-nak adott interjújában.

A kereskedelmi csatorna emblematikus arcának az élő, háromórás műsorokon kívül különböző promóciós munkákon és rendezvényeken is helyt kell állnia, ezen kívül a Cool tévén is látható lesz, az X-Faktor háttérműsorában Müller Attilával. Ennek kapcsán elmondta, bízik benne, hogy a jövőben lehetősége lesz még együtt dolgozni Stohl Andrással és reméli, hogy igazságos ítélet fog születni szeptemberben és nem akarnak majd példát statuálni egykori műsorvezetőtársával.

Az X-Faktor első adásában az előválogató másfél órás összefoglalóját láthatják a nézők, az elődöntők várhatóan szeptember végén vagy október elején kerülnek képernyőre.

A show-műsor befejeztével a Reggeli stábja természetesen visszavárja Ördög Nórát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik