Szórakozás

Ördög Nóra: meglátogatom Bucit a börtönben

Az RTL Klub egyik legismertebb arca súlyosnak tartja az ítéletet, és mindenben támogatja, amiben csak tudja egykori műsorvezető társát.

Ördög Nóra, a 2010. május 8-án elkövetett, közúti közlekedési baleset miatt kedden jogerősen tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt Stohl András műsorvezető társa az ítélet hallatán kijelentette: ha lesz rá lehetőség, mindenképpen meglátogatja kollégáját a sitten.

“Nagyon szomorú vagyok, és súlyosnak tartom az ítéletet, de tiszteletben tartom a bíróság döntését, amit nyilván megfontoltan hoztak meg. Csak annyit tudok tenni, hogy támogatom Bucit, amiben tudom, de bizonyára nagyon sokan vannak körülötte, nem szeretnék tolakodni” – árulta el az Új Ásznak Nóra, aki a barátságáról maximálisan biztosítja műsorvezető kollégáját.

“Buci tudja, hogy számíthat rám. Sok kitartást kívánok neki és a családjának! Mint embert nagyon-nagyon szeretem továbbra is. Tudom, hogy hibázott, és ő is tudja, mint ahogy azt is, hogy büntetést mindenképpen érdemelt. Ha lesz rá lehetőség, mindenképpen meglátogatom!” – tette hozzá a csinos műsorvezető.

Korábban több kollégája is biztosította Stohlt – köztük Hollósi Frigyes és Bodrogi Gyula -, hogy ha módjukban áll, bemennek majd a színészhez a börtönbe. Stohl a Reggeli szerdai adásában elmondta, már októberben megkezdené büntetését, de pontos időpontot még nem tud, egyeztetni kell még Alföldi Róberttel is a színházi szerepei miatt.

Buci jó magaviselet esetén 5 hónap után szabadulhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik