Szórakozás

2 millióval akarta legombolni Alekoszt a bombázó

Miután a szőke hölgy ledobta a textilt és összegyűrte a lepedőt a VV-hőssel, váratlan kéréssel állt elő.

Alekosz otthona zarándokhellyé vált, napi szinten autók tucatjai állnak meg a háza előtt, hogy kapcsolatba léphessenek vele a rajongók. A Villa nőcsábászát azonban nem zavarja a helyzet, sőt, beinvitálja lakásába a vendégeket, akikkel szívesen beszélget szabadidejében. Egy kínos eset azonban nyomot hagyott benne.

“Jólesik, hogy ennyien szeretnek és érdeklődnek a hogylétem felől. Pár napja egy kisgyerek jött az anyukájával, hogy ha tehetem, kísérjem el őket a vidámparkba, mert hatalmas örömet okoznék ezzel. Természetesen elmentem velük. Sokan érkeznek, és nagyon jókat szoktunk beszélgetni a rajongóimmal. Azt mondták, hogy egy kép alapján jutnak el hozzám, ami a házamról készült, ezt használják útmutatóként. Általában készítek valami finom italt is, mert úgy érzem, illik megkínálni őket valamivel a fáradozásukért, hogy ennyit utaznak” – kezdte a szexkiborg különös történetét, ami elmondása szerint örök nyomot hagyott benne.

Alekosz rajong a nőkért, amit nem is rejt véka alá, ám a következő eset megingatta a szebbik nembe vetett bizalmát.

“Egy gyönyörű szőke hölgy állt az ajtóm előtt a napokban, aki elmondása szerint rajong értem. Természetesen örömmel láttam a lakásomban, felbontottunk egy üveg konyakot, ami gyorsan elfogyott. Sokat beszélgettünk, aztán megtörtént többek között az is, ami férfi és nő között kölcsönös vonzalom esetén szokott. Elmentem zuhanyozni, és ahogy jöttem ki a fürdőből, láttam, hogy a lány a dolgaim között turkál. Megkérdeztem tőle, hogy mit keres, mire ő közölte velem, hogy kétmillió forintra lenne szüksége, csak nem tudta, hogyan mondja el” – mesélte a kínos sztorit a közkedvelt villalakó, aki megdöbbent a furcsa kérés hallatán.

“Innentől kezdve már felgyorsultak az események. Mondtam, hogy nekem is pontosan annyira van szükségem, így jelenleg nem tudok a kérésének eleget tenni. A lány zavartan elrohant. Eléggé felkavart az eset, mert úgy láttam, hogy nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak, és véleményem szerint kár volt elrontani ezzel az egészet, mert akármi lehetett volna belőle” – mesélte az Új Ásznak a csalódott Okostojás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik