Szórakozás

Tüntetnének Liptaiért a TV2-nél

A tettlegesség gondolatát is kiváltó érzelmeket korbácsolt egyes rajongókban, hogy az őszi valóságshow-t nem Claudia, hanem Peller Mariann vezeti.

Szeptember 16-án startol az ÖsszeEsküvők tizenkét lánnyal, hat sráccal és a pasik mindenre elszánt anyukáival. A műsorban a fiúk és a lányok egymást és a boldogságot keresik, de a szerelembe az anyósjelölteknek is lesz beleszólásuk.

A napi valóságshow-t Peller Mariann és Tilla vezeti majd, míg az éjszakai Esküdj! című kísérőműsornak Majka lesz a házigazdája. Az RTL Klub egykori üdvöskéje azt mondja, valósággal rajong Tilláért, és már most nagyon megszerette leendő partnerét. A valóságshow-kban jártas műsorvezető szerint is tökéletes az összhang közte és Mariann között, és maximálisan elégedett a TV2 választásával.

A fórumozóknak azonban már kevésbé szimpatikus Mariann újbóli „felfedezése”, sokan Tilla megszokott párját, Liptai Claudiát látnák szívesen az ÖsszeEsküvők háziasszonyaként.A hozzászólások között erőszakos cselekedetekre is buzdítanak néhányan, de vannak, akik úgy vélik, a tüntetés a megfelelő megoldás – írja a Bors.

A műsor producere, Hajdú Péter azonban kiállt Mariann mellett, szerinte a szőke lány várakozáson felül teljesített a castingon, és már korábban is bizonyított. Profi, biztos személyiség, akit szeretnek a nézők és biztos benne, hogy méltó utódja lesz Claudiának – mondta a lapnak Hajdú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik