Szórakozás

Exe szerint Pákó orvosi segítségre szorul

Ágica megelégelte, hogy az egész ország a szétköltözésükön csámcsog. Nem szeretne médiacirkuszt vagy vádaskodni, de tiszta vizet akar önteni a pohárba.

Tovább folytatódik a Pákó körüli bántalmazási mizéria az RTL Klub Reggelijében. Nemrég számoltunk be róla, hogy a nigériai mulatós énekes állítólag rendszeresen bántalmazta, sőt, terhesen is megverte kedvesét, gyermekének anyját, Ágicát, akinél három héttel ezelőtt végleg betelt a pohár, és kisfiával együtt elköltözött a közös családi fészekből.

Pákó pár napra rá az RTL műsorában sietett cáfolni a pletykákat, bár azt elismerte, hogy valóban válnak Ágicával, de azt tagadta, hogy bántalmazta volna a feleségét. Ezt egyébként jó barátja, Both Zoltán állatbefogó is megerősítette, aki elkísérte az énekest a stúdióba. A Didikirály szerint volt szerelme – aki állítólag már össze is bútorozott egy másik férfival – egyszerűen csak le akarja járatni.

Hétfőn a másik fél, Ágica volt a reggeli ébresztő vendége, ahol elmondta, Pákónak komoly gondjai vannak, szerinte orvoshoz kellene fordulnia, mert depresszió és üldözésmánia kínozza. Többször próbált már neki segíteni, időpontot is kért egy pszichológustól, de Pákó nem volt hajlandó elmenni a találkozóra.

Ágica azt mondja, nem haragszik egykori kedvesére, igaz, feljelentette a rendőrségen, azt viszont, hogy pontosan miért, nem akarta elárulni. Ügyvédet is fogadott, mert Pákó nem hajlandó kiköltözni közös otthonukból, és birtokvédelmet kér, miközben az ingatlan Ágica testvérének a tulajdonában van.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik