Szórakozás

Megszólalt Stohl áldozata: “ez mind hazugság!”

Pali bácsi szerint valótlanságot írtak a harmadik orvos szakértői véleményben.

Címlapon közölte az egyik napilap szerdán, hogy birtokukba került egy sorsdöntő orvosi szakvélemény a Stohl-balesettel kapcsolatban. A majdani ítéletet leginkább befolyásoló tényező az idős áldozat, Kaincz Pál maradandó sérülése. Hogy azt a színész miatti karambol okozta-e vagy sem. A legújabb, immár harmadik szakvélemény szerint nem, csütörtökön azonban az Aktívban – hosszas hallgatás után – megszólalt maga a sértett.

„Annyit mondanék a szakértő véleményéhez, hogy ez mind hazugság. A valóság, hogy a bal lábamat 130 fokra nem is tudom felemelni, jó, ha 90 fokra fel tudom” – háborgott Pali bácsi.

Az idős férfit az bosszantotta fel, hogy a harmadik szakértő által készített jelentés szerint nincs összefüggés a maradandó egészségkárosodás és a tavaly májusi baleset között. A 78 éves Kaincz Pál azt állítja, hogy a baleset óta sántít és erős fájdalmai vannak.

“Szakmailag úgy gondoljuk, hogy teljes mértékben megalapozatlan az az álláspont, hogy az előrehaladott életkora, valami a szakértő által fel nem tárt, más betegség okozná, csakis (!) a balesettel érintett bal oldalon a korlátozott mozgástartományt” – nyilatkozta Mester Csaba, az idős férfi ügyvédje.

A jogi képviselő azt mondja, ha kell, szeptember 6-án a bíróságon, Pali bácsi mindenkinek megmutatja, hogy mi az igazság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik