Szórakozás

Liptai ismét férjhez megy?

Az egyik hetilap úgy tudja, amint kimondják Claudia szerelmének válását, rövid időn belül összeköti az életét Péterrel.

A nyárnak „vége”, a Jóban Rosszban stábja pedig újra elkezdte a forgatást, így Liptai Claudia is megint kamera elé, vagyis munkába áll. Claudia az Aktívnak bevallotta, már nagyon várta, hogy elinduljon a sorozat, sőt azt is elárulta, hogy élvezi az izgalmas és akciódús jeleneteket, ahhoz hasonlót, mint amilyennel a Jóban Rosszban a hét elején visszatért.

“El fognak durvulni az események hamarosan. Nagyon izgalmas jeleneteken vagyunk túl, amik fizikálisan is nagyon megterhelőek voltak, nemcsak mentálisan. Egyébként nagyon szeretem, amikor nemcsak szöveget kell mondani, hanem bele kell dobni az embernek magát és ki kell találni, hogy történjenek meg a dolgok úgy, hogy a néző otthon elhiggye” – nyilatkozta Liptai, akit egész nyáron arról faggattak a sorozat rajongói, hogyan folytatódik a gyilkossági szál, és kit lőttek le a történet szerint.

A műsorvezető azt is elárulta, nagyon jól érzi magát a bőrében, mert végre volt ideje a lazításra és sokat lehetett a kislányával, Pankával, aki hatalmasat nőtt a nyáron.

“Megmondom őszintén, boldog vagyok: a kislányom elképesztően hatalmasat nőtt a nyáron. Panka nagyon várta már az óvodát és azt, hogy belevesse magát a sportéletbe. Elkezd aerobikozni, és nagyon ügyes! Remélem nem fogok beleesni abba a hibába, hogy élsportoló lesz belőle. Megmondtam, ha a gyerek esztergályos akar lenni és attól lesz boldog, én annak is nagyon fogok örülni! Az a lényeg, hogy ő jól érezze magát” – tette hozzá a színésznő, aki azt sem titkolta, magánéletében is minden a legnagyobb rendben.

Az egyik hetilap úgy tudja, Liptai és szerelme, a TV2-s szerkesztő, Péter között olyannyira jól alakulnak a dolgok, hogy hamarosan hivatalosan is örök hűséget fogadnak egymásnak. A páros állítólag már csak arra vár, hogy kimondják a férfi válását. Mindketten megszenvedtek ezért a kapcsolatért, és az esküvővel nem akarnak sokáig várni. Az egyetlen akadályt az elhagyott feleség jelentheti, aki akár még dönthet úgy, hogy mégsem akar válni, mert titokban azt reméli, hogy férje visszamegy hozzá és két gyermekéhez.

Mindenesetre Liptai Claudia láthatóan kivirult, és a szegedi kajak-kenu világbajnokságra elkísérte szerelmét, Pétert, aki a rendezvény sajtós feladatait látta el. S ezúttal már nem bújnak el a kíváncsi tekintetek elől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik