Szórakozás

Liptai: el fognak durvulni az események

A kipihent színésznő boldog és újra dolgozik. Liptai az Aktívban szólalt meg először váratlan eltűnése óta.

Liptai Claudia pihenése után ismét munkához látott, és már a Jóban Rosszban legújabb részeit forgatja Csillagkúton. A sorozat nézőinek eldurvuló szálakat ígér, részben filmbéli öccse miatt, magánéletében pedig minden a legnagyobb rendben.

“El fognak durvulni az események hamarosan. Nagyon izgalmas jeleneteken vagyunk túl, amik fizikálisan is nagyon megterhelőek lesznek, nemcsak mentálisan. Egyébként nagyon szeretem, amikor nemcsak szöveget kell mondani, hanem bele kell dobni az embernek magát és ki kell találni, hogy történjenek meg a dolgok úgy, hogy a néző otthon elhiggye” – nyilatkozta Liptai, akit egész nyáron arról faggattak a sorozat rajongói, hogyan folytatódik a gyilkossági szál és kit lőttek le a történet szerint.

A műsorvezető elmondta, nagyon boldog, magánéletében pedig minden a legnagyobb rendben.

“Megmondom őszintén, boldog vagyok: a kislányom elképesztően hatalmasat nőtt a nyáron. Panka nagyon várta már az óvodát és azt, hogy belevesse magát a sportéletbe. Elkezd aerobikozni, és nagyon ügyes! Remélem nem fogok beleesni abba a hibába, hogy élsportoló lesz belőle. Megmondtam, ha a gyerek esztergályos akar lenni és attól lesz boldog, én annak is nagyon fogok örülni! Az a lényeg, hogy ő jól érezze magát” – tette hozzá a TV2 emblematikus arca.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik