Szórakozás

Ufók cikáznak Budapest felett?

Múlt hét vasárnap este többen is megmagyarázhatatlan fényjelenségeket és azonosíthatatlan repülő tárgyakat láttak. Biztosak benne, nem képzelgésről van szó.

Emeséék vasárnap délután éppen szalonnát sütöttek budapesti otthonuk kertjében, amikor az égbolton mozgó fénypontok jelentek meg, majd az egyik pont éppen a lány felé tartott. Minderről felvétel is készült, amit megmutattak az Aktívnak.

Indy Attila ufókutató szerint nagyon nehéz eldönteni egy videóról, hogy az hiteles-e. A férfi találkozott már olyan felvétellel, melyek szerinte valódiak lehetnek, de sok hamisítvány is van

“Rengeteg olyan jelenséget láttam már, ami kétséget ébresztett bennem, hogy vajon mi lehet, de egyikre sem merem azt mondani, hogy na, ez biztos, hogy egy ufó volt, mert amíg tényleg meg nem fog, addig bennem is ott a kétség” – mondta nevetve a szakértő.

A férfi szerint egyre több az idegenekkel való találkozás, erre egyszerű magyarázata van: az emberek tele vannak negatív gondolatokkal, melyek szerinte kihallatszanak a világűrbe. Vannak azonban olyan önjelölt ufókutatók is, akik megesküsznek rá, hogy több hollywoodi filmben – így például a Harmadik típusú  találkozásokban – igazi ufókat láthatunk.  A vasárnap Budapest felett látott fényjelenségek viszont nem földönkívüliek voltak, hanem lampionok – véli az Aktívnak nyilatkozó csillagász.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik