Szórakozás

Zámbó Jimmynek köszönheti a gyógyulást?

Sándor úgy érzi, Jimmy adott neki erőt, hogy bevállaljon egy nagyon komplikált műtétet, amelynek a tétje az volt, hogy vagy meggyógyul, vagy örökre béna marad.

Hiába telt el több mint 10 év a a Király halála óta, sokan még mindig fanatikusan rajonganak érte. Nemrég levelet küldtek Rómába, amelyben azt kérték a Vatikántól, avassák szentté kedvencüket. Azt mondják, az énekes rengeteg embernek megváltoztatta az életét. Egy gerincsérült férfi például arról mesélt az Aktívban, Jimmy dalainak köszönheti gyógyulását súlyos balesetéből.

Neuhold Sándor évekkel ezelőtt a létráról esett le, melynek követleztében kompressziós csigolyatörést szenvedett. Jól tudta, kétesélyes műtét vár rá, vagy sikerül felépülnie, vagy örökre tolószékben marad. A férfinak nehéz döntést kelett meghoznia, kétségbeesésében Jimmyhez fordult.

“Az volt a kérérsem, hogy mivel sokat vagyok egyedül, hozzanak be nekem a kórházba Jimmy-CD-ket és ott magányomban, ezeket a dalokat hallgatva, úgy éreztem, hogy pillanatok alatt egy olyan lelkiálllapotba kerültem, hogy azt mondtam, ezt a műtétet be kell vállalnom” – nyilatkozta az Aktívnak Sándor, aki azt állítja, a Király dalai nagyon sokat segítettek neki a gyógyulásban. A műtét sikeres volt és a lábadozás alatt Sándor szintúgy Zámbó-dalokat hallgatott, mint az operáció előtt, ez adott erőt neki is.

A több mint 3 millió tagból álló rajongók közül páran, éppen ezért kezdeményezték, hogy Jimmyt avassák szentté. Több száz aláírás gyűlt össze. Zámbó Árpy azt mondja, hogy ha szentté nem is avatják elhunyt testvérét, egy kicsivel nagyobb tiszteletet megérdemelne Jimmy.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik