Szórakozás

Amputálni kell a Zámbó-tragédia szemtanújának karját?

Hulé Éva nagy bajban van, hiszen annak ellenére, hogy korábban mindkét lábát amputálták, a testét rágó kórt nem sikerült végleg megállítani.

Csütörtök délelőtt ismét kórházba vitték, mivel betegsége megtámadta karjait is. Orvosai szerint kevés az esély arra, hogy elkerülheti az újabb amputációt.

“A jobb kezem már egy ideje bénult, de mostanában egyik napról a másikra elviselhetetlen fájdalom kezdte gyötörni az ujjaimat. A csontjaim komolyan, jól láthatóan deformálódtak. Felhívtam az orvosomat telefonon, aki azonnal berendelt, hiszen már tavaly voltak problémák a kezemmel, és már akkor szóba került az amputálás lehetősége. Azt, hogy pontosan mennyit kell levágni, még nem lehet tudni, de talán ma már kiderül. Mivel autoimmun-betegségem van, nem sok esély van arra, hogy megmenthető a karom” – mondta az Új Ásznak Éva, aki inkább a halált választaná, mintsem hogy egyetlen karral kelljen tovább élnie.

“Ha azt mondják, hogy levágják, nem tudom, mi lesz! A lábaimat már elveszítettem, és kibírtam, de már elfáradtam. Több műtétet már nem tudok elviselni, hiszen gyakorlatilag már most is képtelen vagyok az önálló életre. Felszeleteltek, mint egy szalámit, és nem lett jobb semmi! Inkább meghalok, mintsem hogy még egy testrészemet elveszítsem! Nem akarok már tovább szenvedni! Ha csak néhány ujjamat kell feláldozni, azt talán még megteszem, de ha már kézfejem sem marad, mit ér az életem? Egy végtaggal hogyan létezzek?” – kérdezi zokogva Hulé Éva.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik