Szórakozás

Megvan Zámbó Jimmy utóda?

Az énekes fia, Sebastian nagyon sajnálja, hogy a Király nem vehette karjába az unokáját. De biztos benne, hogy Jimmy imádná a fiúcskát, aki egyébként nagyon hasonlít is rá.

Sebastian és párja, Évi nyolc éve vannak együtt, még a középiskolában ismerkedtek meg, szerelem volt első látásra. Eljegyzésük már volt, de egyelőre még nem tervezik az esküvőt.

A kis Noel leköti az egész családot, tele van energiával, ezért szülei még úszótanfolyamra is elvitték, de még így sem alussza át az éjszakát. Sebastian szerint Noel nem csak a sportban remekel, még az is lehet, hogy örökölte Jimmy hangját.

A kisfiúnak rengeteget mesélnek híres nagypapájáról, sokszor hallgatják Jimmy dalait is. Az első szülött unoka, amint meghallja a Király hangját, azonnal elindul a lejátszóhoz, egyévesen már ismeri nagypapája dalait, a maga nyelvén még énekelni is tudja azokat.

A fiatalok egyelőre még nem gondolkoznak kistestvéren, mint mondják, most minden idejüket leköti az örökmozgó kisfiú, de mivel mindketten nagycsaládban nőttek fel, biztosan számítani lehet majd a jövőben további Zámbó utódokra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik