Szórakozás

Ma is imádják a “hagymásbab” isteneit

Talán még maguk a főszereplők, Bud Spencer és Terence Hill sem gondolták volna a forgatás pillanatában, hogy pofonosztogatós filmjeikkel halhatatlanok lesznek.

Fanatikus magyar rajongóik évről évre összegyűlnek, hogy áldozatot mutassanak be isteneiknek.Nincs is jobb, mint reggel 10-kor egy nagy adag spagettivel indítani a napot. A fogyókúrás reggelire 22-en neveztek. Nehezítés, hogy a spagettit pálcikákkal kell elfogyasztani és az is, hogy a tészta csak pár perce lett kész, így elég forró. De a Spencer- és Hill-rajongóknak semmi sem drága a győzelemért.

A szinkronizáló versenyen csak a legnagyobb rajongóknak van esélye. A millió szállóigévé vált Bud Spencer- és Terence Hill-idézet közül gondolkodás nélkül folytatják a filmrészleteket.

Hagymás bab nélkül nincs rajongói fesztivál. Bud és Terence kedvenc ételét pedig lehet kicsiben és nagyban is csinálni. Ugyanígy elmaradhatatlan a Piedone filmek hangulatát megidéző talicskatoló-verseny vagy szkanderbajnokság.

Bud Spencer, az élő legenda már 82 éves, és Terence Hill is csupán 10 évvel van lemaradva mögötte. 17 közös filmjük már biztosan bekerült a filmtörténelembe.

Nézze meg a Fókusz riportját:


Ajánlott videó

Olvasói sztorik