Szórakozás

Bud Spencer még mindig Terence Hillel spagettizik

Generációk nőttek fel Bud Spencer pofonosztó figuráján. A világhírű filmszínész olaszországi irodájában fogadta Jakupcsek Gabriellát, a Story 4 riporter-műsorvezetőjét.

Spencer, eredeti nevén Carlo Pedersoli több mint száz filmjének majdnem egy ötödét Terence Hillel (Mario Girottival) egy párban forgatta. Jakupcsek többek között rákérdezett az olasz filmipar két kultikus alakjának legendás barátságára is.

„Amikor két főszereplő, két színész van a színen, akkor mindkettő többet akar a másiknál. Viszont ha egy karakter – ez volnék én –, és egy színész – ez volna Terence Hill – dolgozik együtt, ők nem vitáznak. Mert engem nem érdekelt, hogy többet beszéljek, több közeli kép készüljön rólam. Terence fiatalabb is volt nálam 10 évvel. Figyelemmel követte a sportolói múltamat, tisztelt és felnézett rám és ez jót tett a kapcsolatunknak” – nyilatkozta az olasz igazságosztó.

Sokan azt gondolják, Spencer és Terence az életben legalább annyira jó barátok voltak, mint a filmvásznon, pedig valójában ez sokkal inkább egy profi munkakapcsolat volt, amely egymás tiszteletén alapult.

„A színész és a karakter az életben nem feltétlenül barát. Ő kemény pragmatikus az életben, én pedig nápolyi vagyok: jól érzem magam, olyan, mintha virtuális életet élnék” – mondta Spencer, akihez filmbéli partnere azért mindig beugrik egy spagettire, ha Rómában jár; a rossz nyelvek szerint azért, mert a kék szemű pisztolyhősre nem főz a felesége.

A legendás színésszel készült exkluzív interjút megnézhetik vasárnap 19.30-kor a STORY4-en!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik