Szórakozás

A csinos műsorvezető is volt Dubajban

Iszak Eszti azt hitte, hoszteszmunkára szervezték be, végül sikerült szerencsésen hazamenekülnie, mielőtt még bajba került volna.

A VIVA TV csinos műsorvezetője hat éve modellkedik, a neve több ügynökség adatbázisában is szerepel. 2010 nyarán az egyik cég megkereste egy hoszteszmunka lehetőségével az Emirátusokban. Bár Eszter gyanakvó volt, biztosították, szó sincs szexturnéról, így végül nyugodt szívvel utazott el Abu-Dzabiba, ahol azonban egy nap után kiderült, hogy a lányok egy része a hoszteszkedésen túl erotikus munkát is vállal. Ekkor pánikba esett, nagyon megijedt, és szólt a szervezőknek, hogy haza akar menni. Ők szerencsére ezt elfogadták, így már másnap összecsomagolhatott és eljöhetett – írja a Bors című napilap.

Bánovics Marcsi playmate a lapnak elárulta, hazai celebek is érintettek a prostiügyben, modellkörökben állítólag nyílt titok ez a téma, ők is tudják egymás között, hogy ki az, akire a kifejezés pontosan ráilleszthető. Azt mondja, a 2005-ös verseny után ő is rengeteg ajánlatot kapott, de még azelőtt bontotta a vonalat, hogy az ügynökök mondandójuk végére értek volna. Igaz ugyan, hogy egyszer ő is járt Dubajban, de kizárólag fotózáson.

A playmate szerint a lányok nagy része azért jelentkezik szépségversenyekre, mert a hírnév és a döntős szereplés százezrekkel növelheti a tarifát egy-egy szexmunka során.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik