Szórakozás

Kisbabára vágyik a TV2 híradósa

Most még csak a közös otthont keresi szerelmével a Tények műsorvezetője, Andor Éva, aki elárulta: csak olyan lakást választ majd, ahol hárman is elférnek.

“Rémes vagyok! Most számoltam össze, hogy az elmúlt fél évben majd’ negyven lakást láttam. Az a baj, hogy szerintem túl maximalisták vagyunk a párommal. A mostani lakásomat pedig nincs szívem feladni, annyira szeretem, így túl magasan van a mérce. Nem akarok rosszabbat választani, főleg mert éveket spóroltam rá, és minden olyan benne, amilyennek én szerettem volna” – árulta el az Új Ásznak a műsorvezető, majd folytatta.

“Egy biztos: elhatároztuk, hogy ősszel költözünk! Ha pedig meglesz a lakásunk, elsősorban szeretnénk egy kicsit kihasználni, élvezni egymás társaságát. A következő határidő szerintem az lesz, hogy megbeszéljük, mikor jöjjön a baba. Azt bevallom, hogy az otthonunkat is úgy keressük, hogy előbb-utóbb hárman leszünk benne. Mostanra, a nyugalmas, stabil párkapcsolat mellett megérett bennem a gondolat, hogy szeretnék anya lenni” – áradozott Éva.

“Számomra mindegy, hogy fiam vagy lányom születik. Azon is gondolkodtam már, hogy jó-e, ha előre tudjuk a baba nemét. Lehet, inkább azt mondanám, hogy kibírom azt is, ha nem” – fejezte be izgatottan Andor Éva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik