Szórakozás

Megtalálta Ördög Nóra párját az RTL?

Istenes Bence lehet az X-Faktor legújabb műsorvezetője.

Mint arról korábban beszámoltunk, új partnert keresnek Ördög Nórának az ősszel induló X-Faktor című műsorba. Annyit már most lehet tudni, hogy Sebestyén Balázs, Stohl András és Nagy Sándor biztosan nem lesz Ördög Nóra párja a műsorban. Buci korábban az ellene folytatott bírósági eljárás miatt mondta le televíziós szerepléseit, Balázs többek között az új vetélkedő, az 1 perc és nyersz című produkció kedvéért utasította vissza a felkérést, míg a Csillag születik harmadik szériájának műsorvezetőjére egyelőre nem tart igényt a csatorna.

Az új műsorvezető személye még kérdéses, az már azonban korábban kiderült, hogy a csatorna nem keres új arcot, közeli munkatárs kapja majd a feladatot. A pletykák szerint az egyik legnagyobb esélyes, Istenes Bence, a VIVA Tv egykori műsorvezetője, aki a ValóVilág 4 délutáni különkiadásában tűnt fel először a kereskedelmi televízió képernyőjén. A tehetségkutató válogatásain ugyanis többen is látták a fiatal műsorvezetőt Ördög Nóra mellett sertepertélni – értesült a STOP.

Istenes Bence azt mondja, ő nem tud semmiféle megkeresésről, továbbra is az RTL Klub munkatársa, és bár ősztől valóban ígértek neki ismét munkát, hogy pontosan mi lesz a feladata, azt még nem tudja.

A fiatal műsorvezető természetesen szívesen elvállalná az X-Faktor második szériájának vezetését, kiváltképp, hogy egyik nagy álma, hogy egyszer Ördög Nórával vezethessen műsort.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik