Szórakozás

Dobta jóképű műsorvezetőjét az RTL Klub

Új partnert keresnek Ördög Nórának az ősszel induló X-Faktor című műsorba. Nagy Sándor munkájára nem tartanak igényt a továbbiakban.

Nagy Sándor tavasszal a Csillag születik harmadik szériájában tért vissza hosszú kihagyás után a képernyőre. Bár kezdetben – saját bevallása szerint is – egy kicsit meg volt illetődve, idővel sikerült megfelelnie az élő műsorvezetés kihívásainak. A Bors című napilap értesülései szerint az RTL Klub ennek ellenére mégsem vele képzeli el az X-Faktor következő évadát.

Nagy Sándor a napilapnak elmondta, sértődésről szó sincs, az eddigi lehetőséget is köszöni a csatornának, bár nem tagadja, szívesen venne részt újra egy nagyszabású műsorban. Azt még nem tudja, hogy továbbra is ő lesz-e a ValóVilág hangja, mindenesetre októberig semmilyen komoly feladatot nem vállalhat, ugyanis addig a Viasat3 Álomépítők című műsorának dolgozik.

Mint arról korábban beszámoltunk, a népszerű tehetségkutató ősszel tér vissza a képernyőkre, és annyit már biztosan lehet tudni, hogy nem Sebestyén Balázs és Stohl András lesz Ördög Nóra párja a műsorban. Buci korábban az ellene folytatott bírósági eljárás miatt mondta le televíziós szerepléseit, míg Balázs többek között az új vetélkedő, az 1 perc és nyersz című produkció kedvéért utasította vissza a felkérést.

Az új műsorvezető személye még kérdéses, annyit azonban már lehet tudni, hogy a csatorna nem keres új arcot, közeli munkatárs kapja majd a feladatot. Mivel a tehetségkutató előmunkálatai, a válogatások már nyáron megkezdődnek, az RTL Klubnak legkésőbb szeptember előtt meg kell neveznie az új műsorvezetőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik