Szórakozás

Szexet követeltek a Megasztár énekesnőjétől

Oláh Ibolya egy kártyaparti során vesztett, végül megúszta egy bohóctetoválással: tudták, hogy fél tőle.

A nyakára varrt Edith Piaf és egy síró asszony, a kezére tetovált bohóc és kártyalapok is jelzik, hogy Oláh Ibolya élete egyáltalán nem nevezhető szokványosnak. Az énekesnő a Bors című napilapnak kendőzetlenül mesélt a TV2 tehetségkutatója óta eltelt időszakról, csalódásokról, szerelemről és arról, miért kell félévente új életet kezdenie.

Oláh Ibolyáról keveset hallani az utóbbi időben, pedig a 2004-es Megasztár döntőse ígéretes karriernek futott neki, az utóbbi években a szakma legnagyobbjai, Presser Gábor, Novák Péter, Szurdi Miklós és Geszti Péter is egyengette az útját. Annak azonban, hogy könnyen összeomlik, már a tehetségkutatón látható jelei voltak: az egyik alkalommal, amikor a zsűritől kemény kritikát kapott, akkorát vágott dühében egy vasajtóba, hogy eltörte a kezét. Ibolya a sikert ugyanolyan nehezen dolgozza fel, mint a kudarcot, ezért igen gyakran kerül lelki válságba. Ilyenkor inkább eltűnik a világ elől.

Az énekesnő a napilapnak elárulta, a megcsappant felkérések miatt anyagi bizonytalanságban él, show-műsorokba, hivatalos rendezvényekre ugyan hívják, de fizetni nem hajlandóak. 34 évesen egyik albérletből a másikba költözik, anyagi helyzete finoman fogalmazva is pocsék, noha állítása szerint legalább tízmillió forintos kintlévősége van.

Ibolya testét rengeteg tetoválás fedi, mint mondja, ez az élete. A bal karján látható bohóchoz azonban rossz emlékek fűzik. „Nos, szerettem kártyázni. Egyszer egy nem éppen kulturált társasággal játszottam. Az olyan játék volt, hogy némelyek még a feleségüket is bedobták. Vesztettem. Két lehetőségem volt, vagy szexre kényszerítenek, vagy bevisznek egy szalonba és rávarratnak valamit a karomra. Bármit választhattak volna, ők egy bohócot akartak. Tudták, hogy félek tőle, nekem nem vicces” – nyilatkozta a lapnak az énekesnő, aki a sok nehézség közepette is próbál optimista maradni. Stúdiózgat, készül az új lemezére, és bár párja jelenleg nincs, azt mondja, sosem magányos: kutyusa és barátai segítenek átvészelni a „kalandosabb” időszakokat az életében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik