Szórakozás

Stohl után jön a Győzike-bravúr?

Gáspár Győzőnek egyelőre úgy tűnik, nincs mitől tartania. Ruttner György az ő esetében is már most beveti ügyes húzásait és remek PR-érzékét.

Mint arról korábban beszámoltunk, megdöbbentő bejelentést tett múlt héten Gáspár Győző: nagyközönség előtt beszélt arról, hogy úgy néz ki, újabb gyermeke lesz. A jó hírt egy olyan jótékonysági gálán közölte, amelyen Stohl András is fellépett. Már az sem titok, hogy közös ügyvéden osztozik a két híresség. Mindketten abban bíznak, hogy elkerülhetik a börtönt.

22 milliós adócsalással és magánokirat hamisítással vádolt Győzike és felesége esetében a terhesség mindenesetre enyhítő körülmény lehet az eljárás során. Ruttner György, Gáspárék ügyvédje a Mokkában elmondta, az ügyről egyelőre még részleteket nem közölhet, köti ugyanis az ügyvédi titoktartás. Azt azonban elárulta, Győzi orvosi tanács ellenére hagyta el a pszichiátriát, mert ott akart lenni a ceglédi jótékonysági rendezvényen, ahol bejelentette Viktorka érkezését és nem mellesleg, egyfajta szimpátiatüntetésként is részt vett a doppingbotrányba keveredett cselgáncsozó, Ungvári Attila mellett.

„Tulajdonképpen orvosi tanács ellenére jött el a kórházból, azért, hogy segítsen, én azt gondolom, hogy ez egy nagyon nemes gesztus volt, érezte és látta azt, hogy van egy másik ember, adott esetben Ungvári Attila, aki egy nehéz helyzetbe került az élete folyamán (…), és Győzi úgy gondolta, hogy megpróbál a maga eszközével segíteni” – kezdte a dicséretözönt Ruttner.

„Önzetlenül jött, önzetlenül segített, hadd áruljam el, hogy még az útiköltséget sem kérte el, pedig nem kis távolságról jött oda Ceglédre” – tette hozzá a kétségtelenül remek PR-érzékkel megáldott sztárügyvéd.

Ruttner korábban Stohl András másodfokú tárgyalásán is elkövetett mindent, hogy bővítse az enyhítő körülmények listáját. Hogy az újabb indítványok benyújtása, vagy a harmadik szakértő bevonása, esetleg a fejsérülés-kártya és folyamatos drogprevenciós előadások miatt napolták-e el szeptemberre az ittasan, kábítószer hatása alatt súlyos balesetet okozó színész perét júniusban, nem tudni; mindenesetre az első fokon két év négy hónap letöltendő börtönbüntetést kiszabott ítélethez képest, mindenképpen megnyugtatóbb részeredmény…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik