Szórakozás

Íme a kisbaba, akinek Stohl lett a névadója

Szikszai Rémusz nem tudott ott lenni barátja másodfokú tárgyalásán, de egy nem mindennapi gesztussal fejezte ki szurkolását.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Jóban Rosszban Várnagy Elődjét alakító Szikszai Rémusznak kisfia született június 21-én. A Szikszai család új tagját Rémusz egyik közeli barátja után nevezték el. Szikszai Gáspár András – aki már a harmadik gyermeke a színésznek -, Stohl Andrásnak köszönheti második keresztnevét, mivel éppen a balesetet okozó színész másodfokú tárgyalásának napján született. Rémusz ezzel a meglepő gesztussal biztosította barátját támogatásáról.

„Hibát követett el, de azt éreztük, legalábbis a közeli barátai feltétlenül, hogy nagyon súlyos büntetés az, amit rá mérnének. Azt mondtam neki előző nap: figyelj, hogyha 21-én szülünk, és előbb, mint ahogy ítélet születik, akkor mindenképpen Gáspár András lesz, mert én nem tudok ott lenni a tárgyaláson, viszont ez az egyetlen dolog, amivel úgy mond, imádkozni tudok a Jóistenhez” – nyilatkozta a TV2 Aktív című műsorában Szikszai.

Rémusz később SMS-ben értesítette barátját arról, hogy kisfia az András nevet is megkapja. Stohl a tárgyalás szünetében válaszolt az üzenetre, a sorozatsztár elmondása szerint nagyon örült neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik