Szórakozás

Kirúgták a Mokka főszerkesztőjét

Hadas Krisztina a TV2 szervezeti átalakítása miatt a jövőben a Napló riportereként folytatja a munkát.

A televíziós szerkesztő-riporter munkaszerződése egyik napról a másikra határozatlan idejűről határozottra változott, csak amiatt nem szűnt meg, mert a kismama a gyes alatt munkajogilag védett – írja a Bors című napilap egy korábbi, a Független Hírügynökség Facebook-oldalára kitett üzenet alapján, amit egyébként azóta már eltávolítottak az oldalról.

Hadas a lapnak megerősítette az információt, arról azonban nem akart nyilatkozni, hogy miért kellett távoznia a főszerkesztői székből. A TV2 szervezeti átalakítással magyarázta a történteket.

Megszűnt a Mokka főszerkesztői pozíciója, a szerkesztőség szervezetileg ezentúl közvetlenül az aktuális műsorok vezető szerkesztőjéhez tartozik majd – nyilatkozta a Borsnak Koltay Tamás, a csatorna szóvivője. Hozzátette: Hadas Krisztina továbbra is a TV2-nél marad, a Napló riportereként dolgozik majd tovább.

Hadas 2009-ben vette át a Mokka szerkesztőségének felügyeletét a reggeli műsor presztízsvesztesége miatt menesztett korábbi főszerkesztőtől, Szörényi Pétertől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik