Szórakozás

Tvrtko ismét beszólt Kiszelnek

A kalapos riporter szerint valóságos csoda történt, ugyanis Tünci hat napja nem hajlandó a Károllyal történt szakításáról nyilatkozni.

Megtörtént a lehetetlen: hatodik napja nem nyilatkozik a magyar sajtónak Kiszel Tünde, tehát “long live” Szabó Karcsi bácsi elérte azt, amit a sajtó nem tudott elérni – lelkendezett Tvrtko a Mokka hétfő reggeli adásában.

Demcsák Zsuzsa azt javasolta műsorvezető társának, hívja fel ő a naptárdívát, de Tvrtkónak eszében sincs, sőt, reméli, hogy hamarosan teljesül a vágya és kikopnak a magyar sajtóból a „teljesítménynélküli kamucelebek”, így végre a tehetséges magyar művészekkel, sportolókkal lehet majd foglalkozni.

Nem ez volt az első affér Tünci és a sapkás riporter között. Tavaly novemberben már egyszer éles szóváltásba keveredett a naptárkirálynő a munkásságának érdemét firtató Tvrtkóval. A műsorvezető ugyanis nem éppen kedves szavakkal konferálta be Tündét a reggeli adásba. Mint mondta, nem érti, hogy Kiszel mit keres a televíziók képernyőjén, hiszen semmit nem tett le még az asztalra, a teljesítménye egyenlő a nullával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik