Szórakozás

Kétszer riasztották a mentőket a TV2 stúdiójához

Nemcsak Demcsák Zsuzsa lett rosszul élő adásban, hanem az egyik vendég is. Mindkettőjüket elvitték kivizsgálásra.

A csütörtök reggeli Mokka egyik reklámszünetben rosszul lett, majdnem elájult Demcsák Zsuzsa, akinek nemrég mandulaműtétje volt. A nézők Zsuzsa rosszullétéből semmit sem vehettek észre. Hiába volt szinte az ájulás határán, utána még két interjút is elkészített, de aztán már nem bírt visszamenni, mentőt hívtak hozzá. A műsorvezetőnél szerencsére az ijedtségen és egy kis vérszegénységen kívül komolyabb bajt nem állapítottak meg, de egy napot mindenképpen pihennie kell, így ma reggel Tvrtko egyedül köszöntötte a nézőket a Mokkában.

„Kezdődött az adás, kifejezetten vicceskedtünk a Tvrtkóval, és akkor egy pillanatra éreztem, hogy na, most ki fog futni a lábam alól a talaj. Nagyon elgyengültem, nagyon elszédültem, és soha életemben nem éreztem még ilyet” – nyilatkozta az Aktívnak a műsorvezető.

Demcsák rosszulléte miatt Joshi egyedül vezette a Mokka Habbal adását, ahol azonban ez egyik vendég szintén rosszul lett, őhozzá is mentőt hívtak. A lány a brazil táncot, az úgynevezett capoeirát mutatta be a társaival, de az előadás közben őt is az ájulás kerülgette. A kiérkező mentőorvos nem állapított meg komoly bajt a fiatal táncosnál, de csak úgy, mint Demcsák Zsuzsát, őt is elvitték kivizsgálásra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik