Szórakozás

Szépségkirálynők – a tehetség messzire elkerülte őket

Nem csak szépek, tehetségesek is hazánk legszebb hölgyei – vagy mégsem?

A Szépségkirálynő 2011 című műsor 24 döntőse kedden költözött be a herceghalmi edzőtáborba, ahol a Miss Sport címe után, újabb három, a Miss Talent, a Miss Charity és a Miss Bikini címekért kell megküzdeniük egymással.

Ezúttal a lányoknak nem a szépségükkel, hanem a tehetségükkel kellett elkápráztatniuk a szigorú zsűrit az első megmérettetésen. Táncoltak, énekeltek, parodizáltak, de akadt olyan is, aki fuvolázott, vagy éppen bűvésztrükkökkel próbálta elvarázsolni az ítészeket – több-kevesebb sikerrel. Pedig a megmérettetésnek nem kis tétje volt, aki győzedelmeskedik, már biztosan védettséget élvez és ott lesz a július 14-i döntőben.

A lányok ennek ellenére, mintha nem vitték volna túlzásba a felkészülést. Regős Lili például A hattyú halála paródiájával készült. Balerinának öltözött, tütüjéből a tollak szinte azonnal hullani kezdtek, amint a színpadra lépett. Előadásával még így is nagyobb sikert aratott, mint ellenfele, Török Korina, aki oroszul szavalt verset, illetve csak szavalt volna, ha nem felejti el a szöveget.

Csakúgy, mint a Miss Sporton, itt is öt nevet árult el a zsűri, ők tehát védettséget élveznek, így biztosan továbbjutottak a döntőbe, de hogy pontosan kik ők, csak pénteken derül ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik