Szórakozás

30 kilót fogyott a szépségkirálynő-jelölt

Kiválasztották a 600-ból azt a 40 lányt, akik majd megküzdenek a koronáért.

A 2011-es szépségkirálynő-választás első fordulójában két nap alatt 600 jelentkezőből választották ki a legjobb negyvenet. Tóth Ildikó is tovább jutott, komoly felkészülés van mögötte: a cél érdekében 30 kilót adott le – derült ki az Aktív riportjából.

„Nagyon nehéz volt, több évbe telt, mire eltűntek rólam a kilók, amik ugyan nagyon gyorsan felszaladnak, de eltűntetni már annál nehezebb őket” – árult el Ildikó az Aktívnak.

Budaházi Nóra egyenesen a Hungaroringről érkezett a válogatóra. Az autóversenyzéssel is foglalkozó lány a hétvégi túraautó-futamon a negyedik lett, a szépségversenyen viszont szeretne első lenni.

A válogatáson több ismerős arc is feltűnt: a két évvel ezelőtt második udvarhölgyként megkoronázott Kocsis Korona, akinek végül továbbjutásáról nem született döntés. Hajdú Péter szerint ugyanis igazságtalan lenne a többi lánnyal szemben, ha újraindulna egy korábbi, megválasztott szépség, a zsűri tagok közül viszont többen is a versenyben is szeretnék látni a barna hajú bombázót. Egy biztos, a döntőbe már csak 21 lány juthat, ők azok, akik júliusban biztosan kifutóra léphetnek a koronáért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik