Szórakozás

Schobert Norbi kiosztotta a szépségkirálynő-jelölteket

A fitneszmester a döntős lányoknak keményen megmondta, mit kell enniük és miről kell lemondaniuk. Azt is előírta nekik, pontosan hány kilót kell leadniuk.

Mint arról korábban beszámoltunk, ezernél is több lány közül múlt héten kiválasztották a TV2 A Szépségkirálynő 2011 show-műsorának döntőjébe jutott legszebb 25 lányt.

A szépségeknek az első eligazításon kemény kritikával, kellemetlen kérdésekkel kellett szembenézniük. Schobert Norbi egytől egyig megmondta a lányoknak, pontosan hány kiló felesleg van rajtuk és mennyitől kell megszabadulniuk egy hét alatt. Ennyi ideje van ugyanis a Schobert házaspárnak, hogy „gatyába rázza a jelölteket”. Van, akinek 7-8 kiló felesleget kell ledolgoznia a felkészítő táborban.

Sem sót, sem cukrot nem ehetnek majd a lányok, de a lisztes dolgoknak is búcsút kell inteniük. A cél az, hogy tökéletes szépségeket lássanak a nézők, és végre egy magyar lány is sikereket érjen el külföldi versenyen.

A fitneszguru szerint a vékony lányok is hasznát veszik majd a programoknak, hiszen, ha már fogyniuk nem is kell, a tartásukon javíthatnak majd az órák. Emellett segíteni szeretnének nekik, hogy minél jobban higgyenek magukban, és ki tudják húzni magukat a kifutón. Norbi ígéri, a szépségek még csinosabbak és “fürdőruhaképesek” lesznek a döntő napjára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik