Szórakozás

A szépségkirálynő: kiválasztották a legszebb 24 lányt

A zsűrinek ezernél is több jelentkező közül kellett kiválasztania a döntősöket, három napon keresztül szemlélték a lányokat.

A szépség nem minden. A Szépségkirálynő 2011 showműsor castingján a szigorú zsűrit nem csak a külső befolyásolta. A lányoknál nagyon fontos, hogy meg tudjanak szólalni, idegen nyelven is; és az sem elhanyagolható, hogy tudják, ki a magyar köztársasági elnök. A zsűri ugyanis ezt is megkérdezte a jelentkezőktől, és bizony volt, aki nem tudta. Kizáró ok volt az is, ha valakinek gyereke van, férjezett vagy elvált, de nem jutott tovább az sem, akiről aktfotók jelentek meg valahol.

A bejutók között van Weiss Fanni is, a 18 éves hallássérült modell lány, aki a saját példáján akarja felhívni a figyelmet az esélyegyenlősségre. A szintén döntős Tóth Ildikó története is egyedülálló: a lány egy korábbi betegsége miatt 30 kilót hízott, amit csak hosszú, keserves hónapok alatt sikerült leadnia. A versenyzők között egy műsorvezető is megtalálható, Lipcsei Betta, aki az egyik sportcsatorna arca.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik