Szórakozás

Alekosz Tündéje is jelentkezett a VV5-be

A volt élettárs így akar bosszút állni a szoknyapecér szexkiborgon, aki szerinte fél éven át folyamatosan csak megalázta.

Lassan ott tartunk, hogy Alekosz egész „pereputtya” beköltözik a ValóVilág 5 Villájába: először a görög valóságshow-hős öccse és anyja jelentette be, hogy leadták jelentkezési lapjukat a legújabb szériára, majd az Okostojás volt menyasszonya, Veronika kürtölte tele a sajtót, hogy reményei szerint augusztustól ő is villalakó lesz, most pedig a nagy szerelem, Tünde kopogtatott a VV5 casting-stábjának ajtaján – értesült a Bors.

A magát megalázottnak érző lány azt mondja, ha sikerül bekerülnie, a nyilvánosság előtt adja vissza azt a sok megaláztatást, amit fél éven át kapott a hellén hősszerelmestől. Nem titkolt célja, hogy revansot vegyen Alekoszon, aki – reményei szerint – a műsort nézve talán rájön, hogy milyen méltatlanul viselkedett vele. Emellett természetesen ismertséget és új életet is remél a szerepléstől.

Alekosz szerint megérdemli, hogy volt párja megbüntesse, azt mondja, nagyon fog fájni neki, ha Tündét más férfiakkal látja majd a Villában, de biztos benne, hogy a lány kedves és szeretetre méltó személyiségének köszönhetően kedvelt karakter lesz a nézők számára is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik