Szórakozás

Kiszel Tünde nem békül “fogdosós” kedvesével

Meglepő fordulattal érhet véget az ország egyik leghányattatottabb sorsú celebkapcsolata. Károly egy leleplező fotó miatt veszítette el a naptárdívát.

Kiszel Tünde párja félre lépett – ez a hír jelent meg képpel együtt az egyik napilapban. Károly azonban tagadja a vádakat, azt mondja, a lesifotón látható hölgy, akit átölel egy budai bevásárlóközpontban, csak a barátja és a képnek semmi jelentősége. Tünde azonban nem hisz neki, és szóba sem áll egykori szerelmével, pedig Károly békülne.

A férfi a Fókusznak adott interjújában elárulta, másfél éve élnek boldog kapcsolatban Tüncivel, és nem szeretné elveszíteni, értetlenül áll kedvese haragja előtt. Mint mondja, ő mindenkivel „így” beszélget. Saját bevallása szerint „fogdosós”, szeret kézzel-lábbal gesztikulálni. Egy ilyen pillanatot rögzített a fotós.

Kiszel Tünde nem akart nyilatkozni, de telefonon – miután megadta Károly számát – kijelentette, hogy minden rendben van köztük, és teljesen megbízik szerelmében. Hogy ki mond igazat? Az jó kérdés!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik